search
'The Big Bang Theory' komt met een grote aankondiging
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' komt met een grote aankondiging

Na Georgie & Mandy's First Marriage komt er nog een spin-off van The Big Bang Theory.

De nieuwe spin-off van The Big Bang Theory op HBO Max begint vorm te krijgen. Acteurs Kevin Sussman, Brian Posehn en Lauren Lapkus zullen terugkeren. Zij hebben deals gesloten met Warner Bros Television.

De serie zal waarschijnlijk draaien rond Stuart Bloom (Sussman) en zijn stripboekwinkel. Sussman was al vanaf seizoen 2 een geliefd personage. Posehn en Lapkus, bekend als respectievelijk Bert Kibbler en Stuarts vriendin, zullen ook prominente rollen spelen.

Terugkerende acteurs


Sussman werd vanaf seizoen 8 een vaste waarde. Posehn en Lapkus versterkten het ensemble in latere seizoenen. Hun personages waren belangrijk in de originele serie, hoewel zij randfiguren zijn.

The Big Bang Theory startte in 2007 op CBS en groeide uit tot de nummer één komedieserie bij het einde in 2019. Met 279 afleveringen over 12 seizoenen, ontving de sitcom lof van kijkers en critici.

Sterk ontvangen


Op Rotten Tomatoes staat de moederserie op een Tomatometerscore van 81 procent en op IMDb op een 8,1 na 886 duizend stemmen.



Deze spinoff en andere projecten zoals Young Sheldon komen van Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros Television. De serie belooft opnieuw een succes te worden, gegeven Lorre’s succes met de originele franchise.

Andere spin-off


Eerst krijgen de fans nog Georgie & Mandy's First Marriage, een spin-off van Young Sheldon. Deze serie start aankomende week.

Lees ook
De titel 'The Big Bang Theory' heeft een dubbele betekenis
Een uitleg waarom 'The Big Bang Theory' haar serietitel heeft gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Big Bang Theory wordt nu wel een beetje uitgekauwd

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen