search
Deze geweldige serie met Harrison Ford is deze week terug met een nieuw seizoen
Series / Specials

Deze geweldige serie met Harrison Ford is deze week terug met een nieuw seizoen

Vanaf woensdag bekijk je het nieuwe seizoen van 'Shrinking' op Apple TV+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week verschijnt het tweede seizoen van Shrinking op Apple TV+. Vanaf woensdag kun je gaan bekijken hoe de serie verder gaat. Wij geven alvast antwoorden op 5 vragen die je waarschijnlijk hebt.

Waar hield het vorige seizoen van Shrinking op?


Aan het einde van seizoen 1 begint Jimmy stappen te zetten om zijn leven weer op te bouwen na de dood van zijn vrouw Tia. Hij haalt al haar spullen weg uit hun huis, wat zorgt voor een heftige reactie bij zijn dochter Alice. In een toespraak op de bruiloft van Brian erkent hij dat hij verder moet in het leven.

Er ontstaan ondertussen spanningen tussen Liz en Gaby, als blijkt dat Gaby misschien gevoelens heeft voor Jimmy. De finale eindigt met een schokkende plotwending, wanneer Jimmy's patiënte Grace haar gewelddadige echtgenoot van een klif duwt.

Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen?


In seizoen 2 zullen we zien hoe het verder gaat met Grace, die de therapiesessies met Jimmy wel erg letterlijk heeft genomen. We gaan zien wat voor een impact dit heeft op Jimmy en de manier waarop hij zijn patiënten behandelt. Ook zullen we de verdere groei van hem en de andere personages zien.

Wie keren er terug in het nieuwe seizoen?


Het lijkt er sterk op dat de gehele cast van het eerste seizoen weer terug zal keren in seizoen 2. We zien dus onder anderen weer Jason Segel als Jimmy Laird, Harrison Ford als Dr. Paul Rhoades en Jessica Williams als Gaby



Kun je het seizoen bingewatchen?


Nee, helaas is de serie niet in één marathon te kijken. Het tweede seizoen van Shrinking bestaat uit 12 afleveringen, die wekelijks op Apple TV+ verschijnen. Dat betekent dat de laatste aflevering van het seizoen met kerst te zien is.

Voor wie is deze serie een aanrader?


Als je op zoek bent naar een serie over rouw en persoonlijke groei gecombineerd met humor is Shrinking absoluut een aanrader voor jou. Vergelijkbare series zijn bijvoorbeeld Ted Lasso, After Life, Six Feet Under en Atypical.

Bekijk seizoen 2 van Shrinking vanaf woensdag 16 oktober op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen