search
Om deze opmerkelijke reden heeft Aubrey Plaza geen ondergoed aan tijdens filmopnames.
Series / Celebrity

Om deze opmerkelijke reden heeft Aubrey Plaza geen ondergoed aan tijdens filmopnames.

Aubrey Plaza onthult dat ze nooit ondergoed draagt tijdens filmopnames omdat ze gelooft dat het haar helpt bij acteren

Aubery Plaza, bekend van onder andere haar rol in Parks and Recreation, haar droge humor en bijzondere acteerstijl, heeft nu ook een bijzonder feitje over haar leven. De actrice vertelt tijdens een interview met Entertainment Weekly dat ze nooit ondergoed draagt tijdens filmopnames.

Tijdens haar interview zat Plaza wat ongemakkelijk op haar stoel. Ze maakte een grap over hoe ze misschien beter ondergoed had kunnen dragen op die specifieke dag, maar bekende vervolgens dat ze dat eigenlijk nooit deed. “Misschien had ik ondergoed moeten dragen, maar dat doe ik nooit." "En dan word ik de pineut,” zei ze met haar kenmerkende droge humor.

De reden achter haar keuze om commando te gaan
Plaza heeft een mysterieus randje tijdens interviews en is hard te doorgronden, ook nu weer is het lastig te achterhalen of ze een grap maakte. Toch nam ze wat extra tijd om uit te leggen waarom ze geen ondergoed draagt. Plaza gelooft dat acteren gaat om vrijheid, zowel mentaal als fysiek. Ze zei: "Je moet altijd een leeg vat zijn tijdens het acteren, dus alle vloeistoffen eruit." "Zonder ondergoed komt alles sneller naar buiten." Daarnaast vertelde ze dat het niet dragen van ondergoed haar lichaam flexibel houdt. Het blijft onduidelijk of ze dit meent of niet.

Toch raadt ze vervolgens anderen aan om altijd ondergoed te dragen. Behalve dan misschien wanneer ze net als zij op de set staan. Het is die verwarring tussen wat wel echt en wat niet echt is dat Plaza zo interessant maakt.

Nieuwe rollen en oude favorieten
Veel ondergoed zou Plaza momenteel niet dragen want ze is veel op het scherm te zien. Zo speelt ze in de Disney+-serie Agatha All Along, een spin-off van WandaVision, en heeft onlangs ook een rol in de film Megalopolis, die in de bioscoop te zien is.




Daarnaast was Plaza te zien in het tweede seizoen van The White Lotus. Toch zal ze voor veel fans altijd bekend blijven als April Ludgate uit Parks and Recreation. Desondanks dat de serie gestopt is sinds 2015 vertelt Plaza dat ze zo mee zou doen aan een reboot, met of zonder ondergoed is echter de vraag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen