search
Actrice snoeihard op straat gezet door OnlyFans-account: "zo abrupt beëindigd"
Series / Celebrity

Actrice snoeihard op straat gezet door OnlyFans-account: "zo abrupt beëindigd"

Sarah Jayne Dunn onthult hoe haar beslissing om een OnlyFans-account te behouden leidde tot haar ontslag uit Hollyoaks.

Sarah Jayne Dunn, bekend van haar rol in Hollyoaks, heeft zich uitgesproken over haar ontslag van de soap. De actrice beweert dat ze in 2021 uit de show geschreven werd omdat ze weigerde haar OnlyFans-account te stoppen. Dunn speelde sinds 1996 de rol van Mandy Richardson, waar een abrupt einde aan gekomen was door haar keuze een adult platform te gebruiken.

De 43-jarige actrice heeft vermoedens over wie haar account heeft gerapporteerd aan haar baas, wat heeft geleid tot haar vertrek. Ze noemt echter geen namen. Daarnaast zegt Dunn dat andere acteurs haar hebben benaderd voor advies die hetzelfde pad willen bewandelen als de Hollyoaks actrice.

Nieuwe regels


In een eerder interview met The Sun vertelde ze dat contracten bij soaps nu regels bevatten die acteurs verbieden een OnlyFans-account te hebben, naar aanleiding van haar vertrek uit Hollyoaks. "Ik weet dat de acteurs allemaal een nieuw contract moeten ondertekenen waarin stond dat ze dit niet konden doen," verklaarde Dunn. "Iedereen had anders het schip verlaten." "Mensen zijn nieuwsgierig, maar durven die stap niet te zetten." Haar personage, Mandy, werd in 2022 uit de serie geschreven met de uitleg dat ze naar Los Angeles vertrok. Dit met grote ontevredenheid bij Dunn.

Recent was Dunn bij een reünie van de soapserie. Ze zei: "Het was prachtig om veel mensen te zien die ik nooit vaarwel tegen heb kunnen zeggen omdat mijn contract zo abrupt werd beëindigd." Ze gaf aan verdrietig te zijn met het feit dat velen hun baan verloren, Dunn was niet de enige.

Voet bij stuk
Ondanks dat Dunn verschillende lingerie foto's op Instagram plaatste en in magazines verscheen voor haar ontslag, vond de leiding van de show dat haar OnlyFans-inhoud niet overeenkwam met het jongere publiek van de serie. Dunn benadrukt dat ondanks dat ze een account heeft, ze grenzen heeft aan wat ze er op plaatst. Ook haar man ondersteunt haar keuzes. "We hebben gesprekken gehad over mijn grenzen en wat ik wel en niet wil doen," legt ze uit.

Bekijk op instagram



Zelfs na haar abrupte ontslag houdt Dunn voet bij stuk. Ze zegt dat net zoals bij alle andere werkplekken er altijd mensen jaloers zijn en tegen hun eigen onzekerheid aanlopen. Dunn geeft aan open te staan voor nieuwe kansen en projecten, zowel binnen als buiten de entertainmentindustrie. Ook haar OnlyFans- account blijft in beeld in de toekomst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen