search
Bruiloft Millie Bobby Brown: haar papa uit 'Stranger Things' maakt ceremonie onvergetelijk
Series / Celebrity

Bruiloft Millie Bobby Brown: haar papa uit 'Stranger Things' maakt ceremonie onvergetelijk

Millie Bobby Brown viert de liefde met Jake Bongiovi, terwijl haar Stranger Things-co-ster 'Papa' de ceremonie leidt.

Op 2 oktober gaf de bekende Stranger Things actrice Millie Bobby Brown het ja- woord aan haar nu man Jake Bongiovi. Een full circle moment waarbij een mede acteur van Stranger Things een bijzondere rol speelde die het hele internet emotioneel maakte.

Iets meer dan een jaar na hun verloving vond de bruiloft plaats. In een eerder interview sprak Brown over haar verloving met Bongiovi en de bijna-catastrofale gebeurtenis waarbij ze bijna haar ring verloor. Met veel enthousiasme vertelde ze hoe Jake zich als een echte held gedroeg en de ring wist te redden. “Hij doet de ring om mijn vinger en als ik hem wil laten zien, valt de ring van mijn vinger, zo snel naar beneden, het was net een film." “Jake gooide zichzelf zo in het diepe dat de duiker zei: 'Dat kun je niet doen! Je oren! Letterlijk, je hersenen zullen exploderen!' Zegt Brown met een glimlach.

De verrassende rol van 'Papa' bij de ceremonie


Brown kondigde haar huwelijk aan op Instagram met de woorden: “voor altijd en altijd, jouw vrouw.” Bongiovi voegde eraan toe: “Voor altijd en altijd, jouw man.” Maar de echte verrassing kwam pas toen fans ontdekten dat de ceremonie werd geleid door niemand minder dan Matthew Modine, die in Stranger Things haar 'Papa' speelde.

In een interview over de bruiloft onthulde Modine: “Ik heb een licentie om mensen te trouwen en Millie dacht dat het geweldig zou zijn, en Jake vond het ook een goed idee.” Hij vertelde dat hij de huwelijksgelofte had geschreven en dat het stel blij was met wat hij voor hen had geschreven. Fans op Twitter reageerden vol emotie toen ze de beelden van de ceremonie zagen, en velen zagen het als een mooie full circle afsluiting.

Fans emotioneel


Een Twitteraar merkte op: "Niet haar kwade papa die het ultieme goede voor haar doet in het echte leven." Een ander voegde toe: "Dit is zo emotioneel; ik herinner me Eleven als een kind en nu is ze getrouwd." De gebeurtenis liet zo de hechte band zien tussen de twee Stranger Things acteurs.




De bruiloft vond plaats in een intieme setting. Jon Bon Jovi, de trotse vader van de bruidegom, bevestigde dat het een klein, maar prachtig familiefeest was en prees het gelukkige paar. Het paar is erg gelukkig en kijkt vol optimisme naar de toekomst, gelukkig kunnen de fans meegenieten via social media.

Lees ook
Eindelijk schot in de zaak voor 'Stranger Things' seizoen 5
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen