search
Sydney Sweeney kreeg "verrassend telefoontje" na haar onthullende scène in 'Euphoria'
Series / Celebrity

Sydney Sweeney kreeg "verrassend telefoontje" na haar onthullende scène in 'Euphoria'

Sydney Sweeney kreeg een ongemakkelijk telefoontje van haar vader na een gedurfde Euphoria-scène.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sydney Sweeney heeft verteld over het ongemakkelijke telefoontje dat ze van haar vader kreeg na een onthullende scène in de serie Euphoria. In de scène beleeft haar personage een bijzondere en intense ervaring op de carrousel. Naast haar vader waren ook de fans van de serie verrast met de scène.

In Euphoria speelt Sweeney de rol van Cassie Howard, een tiener die worstelt met haar identiteit en een zoektocht naar liefde. De serie volgt een groep jongeren die tegen verschillende uitdagingen aanlopen in hun weg naar volwassenheid, zoals verslaving en relaties.

Een ander soort carousel ritje


De bewuste scène vindt plaats in de vierde aflevering, wanneer Cassie uit verdriet MDMA gebruikt en op de carrousel stapt met Daniel (Keean Johnson). Terwijl ze onder de invloed is van deze drugs, berijdt ze letterlijk de carrousel waardoor ze haar hoogtepunt bereikt. Dit verbaasde zowel de medespelers als het publiek in de serie. Het moment bleef zo goed hangen dat het zelfs opnieuw werd vertoond in een toneelstuk dat door haar zus Lexi (Maude Apatow) werd opgevoerd in het tweede seizoen.

Sweeney benadrukte dat ze zelf toch echt een stuk minder rebels is dan haar personage in Euphoria. In werkelijkheid zou ze nooit zoiets doen en zegt ze in een gesprek met Drew Barrymore: "Ik zou nooit doen wat zij deed op die carrousel. Hoezo?"

Het telefoontje


Echter was haar vader niet op de hoogte van de expliciete inhoud van de serie toen hij samen met Sweeneys grootouders naar Euphoria ging kijken. Al snel kreeg Sweeney een telefoontje van haar vader waarin hij vroeg: "Wat is dit?" Sweeney lachte en besefte dat ze hem niet had voorbereid: "Dat is niet de show waar je met Nana naar moet kijken." Dit zorgde voor een ongemakkelijk maar ook grappig moment in Sweeney's carrière.




In tegenstelling tot haar vader was Sweeney's moeder wel op de hoogte van de inhoud van de serie, zij was namelijk vaker mee naar de set geweest. Haar rol in Euphoria heeft haar carrière een flinke boost gegeven, wat het zeker waard maakte, ondanks het ongemakkelijke telefoontje. Sweeney is ook te zien in populaire projecten zoals The White Lotus en Anyone but You. Dit laat maar weer zien dat ze een veelzijdige actrice is.

Lees ook
Sydney Sweeney over seizoen 3 van 'Euphoria': "Het was gewoon zo'n schok"
Sydney Sweeney over het derde seizoen van Euphoria en het overlijden van Angus Cloud.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen