search
Ben je klaar met 'The Big Bang Theory'? Kijk dan deze nieuwe briljante serie op HBO Max
Series / Specials

Ben je klaar met 'The Big Bang Theory'? Kijk dan deze nieuwe briljante serie op HBO Max

Geniet van deze komedie als je fan bent van The Big Bang Theory.

Al sinds 2007 is de sitcom The Big Bang Theory een grote hit onder fans. Heb je alle afleveringen al (minstens) een keer gezien en ben je op zoek naar een nieuwe serie? Als je The Big Bang Theory leuk vond, zul je ook van deze serie genieten.

In 2017 werd de The Big Bang Theory-franchise uitgebreid met een nieuwe prequel: Young Sheldon en binnenkort komt de nieuwe Georgie & Mandy's First Marriage uit. Maar welke serie is perfect om in de tussentijd te kijken?

De perfecte aanrader


Een perfecte serie voor fans van The Big Bang Theory is Silicon Valley. Deze serie van makers Mike Judge, John Altschuler en Dave Krinsky combineert komedie met een fantastisch verhaal en een geweldige cast.

Het plot en Rotten Tomatoes


Thomas Middleditch speelt Richard Hendricks, een programmeur bij een startupbedrijf, Pied Piper. Hij krijgt te maken met concurrentie van grote bedrijven en moet zijn hoofd boven water zien te houden.

Dan ontdekt Richard een krachtig zoekalgoritme en belandt hij in een gevaarlijke biedingsoorlog die alles kan veranderen.



Het verhaal is losjes gebaseerd op het leven van maker Judge, die in de jaren 80 als ingenieur werkte in Silicon Valley.

Silicon Valley scoort een indrukwekkende score van 94% op Rotten Tomatoes en ook de kijkersscore is torenhoog met 93%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen