search
Recente mysteriehit op streaming krijgt een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Recente mysteriehit op streaming krijgt een nieuw seizoen

Een van de populairste series op Apple TV gaat een rooskleurige toekomst tegemoet.

Niet alleen liep het vierde seizoen van Slow Horses onlangs af op Apple TV+: ook het eerste seizoen van de door Vince Vaughn aangevoerde serie Bad Monkey kwam ten einde.

De serie werd bedacht door Bill Lawrence (Ted Lasso) en het eerste seizoen van de mystery-dramady duurde tien afleveringen. Bad Monkey is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carl Hiaasen uit 2013.

Combinatie van drama en comedy


Vaughn speelt de rol van Andrew Yancy, een nonchalante voormalige politiagent met een grote mond die nu in Miami werkt als een gezondheidsinspecteur.

Nadat toeristen hem een opgeviste arm overhandigen, moet Yancy terugkeren naar een gevaarlijke wereld vol hebzucht en corruptie.

Aantrekkelijk plan


In een gezamenlijk interview met The Hollywood Reporter onthulde Vaughn en Lawrence dat ze Apple in beginsel een plan voor drie seizoenen hadden verkocht en dat ze dat plan willen volbrengen. Aldus Lawrence:



"Toen ik Apple de serie pitchte, had ik een begin, midden en einde van drie seizoenen voor dit personage in gedachten. En daar werden ze heel enthousiast van. Het is momenteel een uitdaging om een serie te maken, en zeker om je leven er aan te wijden."

Vaughn heeft er zin in


Vaughn reageerde ook enthousiast op het plan voor drie seizoenen Bad Monkey:

"Ja, ik vind het personage, de wereld en de toon geweldig. Het zou dus geweldig zijn om te zien waar dit personage heen gaat. En om te werken aan zo'n grappig project dat ook zijn gevoelige kant heeft is te gek."

Het eerste seizoen van Bad Monkey stream je via Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen