search
Nieuwe foto's 'The Witcher' geven de serie een compleet ander gezicht
Series / Foto's

Nieuwe foto's 'The Witcher' geven de serie een compleet ander gezicht

Netflix werkt hard aan het langverwachte vierde seizoen van de fantasy-serie.

2025 wordt een spannend jaar voor fans van The Witcher. Dan gaat namelijk het langverwachte vierde seizoen van de verfilming van de boeken van Andrzej Sapkowski van start. Een seizoen dat bij voorbaat al bijzonder is.

Hoofdrolspeler en Witcher van beroep Geralt of Rivia zal namelijk niet langer gespeeld worden door fanfavoriet Henry Cavill. De Britse acteur verliet de serie na seizoen 3.

Geralt of Rivia


Cavill wordt vervangen door de Australische acteur Liam Hemsworth. In een setje setfoto's die recentelijk zijn verschenen krijgen we een goede blik op de nieuwe Geralt of Rivia. Ook zien we een aantal andere karakters, waaronder het personage van Laurence Fishburne.

De foto's vind je onderaan dit artikel. The Witcher is momenteel nog bezig met het filmen van seizoen 4. Na een korte pauze zullen cast en crew begin 2025 weer aan het werk gaan om het vijfde en laatste seizoen te filmen.

2025


De eerste drie seizoenen van The Witcher – alsmede de prequel The Witcher: Blood Origin – zijn te zien op Netflix. Seizoen 4 verschijnt waarschijnlijk ergens in de tweede helft van 2025 op de streamingsdienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen