search
Eindelijk kunnen we seizoen 2 van deze psychologische topthriller ook in Nederland kijken
Series / Nieuws

Eindelijk kunnen we seizoen 2 van deze psychologische topthriller ook in Nederland kijken

'The Devil's Hour' volgt Lucy bij paranormale ervaringen en mysterieuze moorden om 3:33 uur.

Ben je klaar voor de duistere geheimen van The Devil’s Hour? Deze psychologische thriller zet je constant op het verkeerde been. Is alles wat je ziet wel echt? Hier zijn vijf dingen die je moet weten voor je aan seizoen 2 begint.

Waar gaat de serie over?


The Devil’s Hour volgt Lucy Chambers, een vrouw die elke nacht precies om 3:33 uur wakker wordt door angstaanjagende visioenen. Als een reeks mysterieuze moorden haar pad kruist, komt ze terecht in een steeds vreemder en donkerder complot waarbij de realiteit op onverklaarbare wijze lijkt te verschuiven.

Wie heeft de serie gemaakt?


Deze intrigerende thriller is geschreven door Tom Moran, bekend om zijn scherpe scenariowerk. Steven Moffat, geliefd van Doctor Who en Sherlock, is uitvoerend producent en heeft de show zijn kenmerkende mix van mysterie en spanning meegegeven.

Wie spelen er in de serie?


Peter Capaldi schittert als de mysterieuze en manipulatieve Gideon, een rol die hij na zijn legendarische vertolking van The Doctor in Doctor Who moeiteloos oppakt. Jessica Raine speelt Lucy Chambers, bekend van Call the Midwife, en brengt een rauwe emotie naar het scherm. Verder zien we Nikesh Patel, eerder te zien in Four Weddings and a Funeral, als detective Ravi Dhillon, die steeds dieper in het mysterie wordt gezogen.

Voor wie is deze serie?


Fans van psychologische thrillers met een bovennatuurlijke twist, zoals The Haunting of Hill House of Black Mirror, zullen dol zijn op The Devil’s Hour. Het verhaal houdt kijkers aan het denken en biedt een intens mysterie dat steeds complexer wordt.

Is de serie te bingen?


Ja, absoluut! Seizoen 2 bestaat uit zes afleveringen van elk ongeveer 60 minuten. In één lange binge-sessie van zes uur kun je de hele serie bekijken en meegenomen worden in het verontrustende mysterie van Lucy Chambers en haar bizarre nachten.



Vanaf zaterdag 19 oktober 2024 kun je seizoen 2 van The Devil’s Hour exclusief streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen