search
Ontdek deze week op Disney+: Verrassende nieuwe series en verbluffende premières
Series / Release-lijsten

Ontdek deze week op Disney+: Verrassende nieuwe series en verbluffende premières

Het wordt vooral voor Disney-begrippen een duistere week vol misdaad en spanning.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Nemesis


Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama | Kijk op: Disney+

Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, bundelt haar krachten met Lars van de FIOD in de strijd tegen financiële misdaad: een schaduwwereld vol brievenbusfirma's, doodlopende paper trails en internationale belastingregels die gebogen en gebroken worden. Wanneer de grens tussen haar persoonlijke en professionele leven vervaagt, moet Sylvia op haar intuïtie vertrouwen om te overleven.



Agatha All Along


Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Disney+

De beruchte Agatha Harkness voelt zich machteloos nadat de verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die, als ze worden overleefd, heksen beloont met wat ze nodig hebben.



Rivals


Verschijnt op: Vrijdag 18 oktober | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama | Kijk op: Disney+

Het is 1986 en de economie van Groot-Brittannië bloeit. 'Rivals', de langverwachte verfilming van de bestseller uit Jilly Coopers Rutshire Chronicles, speelt zich af in de meedogenloze wereld van tv, waar de kapsels volumineus zijn en de ambities torenhoog. Er worden deals beklonken in zowel bestuurskamers als in slaapkamers en niemand weet zeker wie er aan het langste eind trekt. Kan ware liefde ontluiken als elke man en vrouw uit eigenbelang handelt?



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

15 oktober: English Teacher (seizoen 1 - aflevering 8) - Komedie - Evan Marquez is een docent Engels in Austin, Texas die een balans probeert te vinden tussen de persoonlijke, beroepsmatige en politieke aspecten van zijn werk op een middelbare school.

15 oktober: Only Murders in the Building (seizoen 4 - aflevering 8) - Komedie / Misdaad / Thriller - Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

16 oktober: Tell Me Lies (seizoen 2) - Drama - Lucy Albright en Stephen DeMarco ontmoeten elkaar op de universiteit, op een leeftijd waarop schijnbaar alledaagse keuzes langetermijngevolgen kunnen hebben. Ze raken al snel verstrikt in een verslavende relatie die niet alleen hun leven, maar dat van iedereen om hen heen voorgoed zal veranderen.

16 oktober: Murai in Love (seizoen 1 - aflevering 7) - Animatie / Komedie / Romantiek - Murai, een eigenaardige middelbare scholier, is verliefd op z'n otaku-lerares Tanaka. Tanaka wijst Murai af en zegt dat ze nooit geïnteresseerd zou zijn in een jongen met lang, zwart haar zoals hij. Murai knipt z'n haar en verft het blond, waardoor hij lijkt op Tanaka's favoriete videogamepersonage.

16 oktober: Seoul Busters (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Komedie / Misdaad - Afdeling 2 van Zware Criminaliteit in Songwon heeft het laagste percentage aanhoudingen. Als hun chef wordt overgeplaatst, wordt het team verbannen naar een tijdelijk onderkomen. Ze ontmoeten hun nieuwe chef Yubin. Het vertrouwen is er nog niet, maar tijdens het werk groeit er een band.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen