search
'Superman & Lois' heeft een verrassing in petto in het slotseizoen
Series / Nieuws

'Superman & Lois' heeft een verrassing in petto in het slotseizoen

Wolé Parks doet een opmerkelijke uitspraak over het afscheid van de geliefde DC-serie.

Superman & Lois is in de Verenigde Staten inmiddels bezig met het slotseizoen. Niet alleen ging het vierde seizoen daverend van start, we kunnen een minstens zo daverend einde verwachten.

De serie eindigt aangezien de productie te duur zou zijn om deze nog langer te maken. Mede hierdoor komen bepaalde vaste leden van de bezetting veel minder voor in het nieuwste seizoen. Parks' personage John Henry Irons, oftewel Steel, zal binnenkort te zien zijn en hier blijft het niet bij.

Beperkingen


Volgens de acteur hebben de makers een en ander creatief aangepakt. "Ik denk dat John Henry vastzat in het verkeer, geen idee," grapt de acteur.

Parks gaat verder met: "Ik beloof dat ik terugkeer, mijn personage is in de derde aflevering te zien. De schrijvers hebben het goed aangepakt, helemaal wanneer je bedenkt dat we met forse budgetaire beperkingen te maken kregen".

Terugkeer


De overige vaste leden van de bezetting keren daarnaast allemaal terug. "Jullie krijgen iedereen te zien in aflevering 10. Ze zitten allemaal in de tiende aflevering," besluit Parks. Niet alleen worden de verhaallijnen van de vaste personages afgerond, het ziet er ook naar uit dat er iets groots gepland staat qua afscheid van de populaire serie.



Je kunt Superman & Lois streamen op HBO Max. De verwachting is dat het slotseizoen binnen afzienbare tijd hier te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen