search
Ben je klaar met 'House of the Dragon'? Kijk dan deze spannende en epische serie op Netflix
Series / Featured

Ben je klaar met 'House of the Dragon'? Kijk dan deze spannende en epische serie op Netflix

Ontdek avontuur en fantasy met de perfecte aanrader voor House of the Dragon-fans.

Twee jaar geleden kwam het nu ongelooflijk populaire House of the Dragon uit. Heb je alle afleveringen al gezien en ben je op zoek naar een soortgelijke serie? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte aanrader.

House of the Dragon is een prequel van Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen en de 'Dance of the Dragons', een alles verwoestende oorlog.

De perfecte aanrader


Wat House of the Dragon zo speciaal maakt, is de geweldige combinatie van actie met avontuur en fantasy. Een andere serie met dezelfde elementen is The Witcher, wat het de perfecte kijktip maakt voor iedereen die fan is van House of the Dragon.

The Witcher is gebaseerd op de boekenserie van Andrzej Sapkowski en werd gecreëerd door Lauren Schmidt Hissrich. De bekendste naam van de serie is wellicht Henry Cavill, die schittert in de hoofdrol als Geralt van Rivia.

Het plot


The Witcher vertelt het verhaal van Geralt, een bovennatuurlijk sterke monsterjager. Of, in andere woorden, een witcher. Hij gaat de strijd aan met zichzelf om zijn menselijkheid te behouden in een donkere fantasiewereld vol corruptie, armoede en geweld.



Mocht je nog twijfelen of The Witcher iets voor jou is, dan overtuigt de hoge Rotten Tomatoes-score je misschien wel. De beste critici hebben de serie namelijk beloond met een geweldige score van 80%.

Lees ook
Veelgeprezen misdaadthriller gaat door: meer spanning in seizoen 2
Er komt weer een nieuw hoofdstuk aan uit de rauwe wereld van het gepolariseerde VK.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen