search
Deze blunder in 'Vikings' ontging vreemd genoeg alles en iedereen
Series / Featured

Deze blunder in 'Vikings' ontging vreemd genoeg alles en iedereen

Bijna niemand heeft deze grappige fout gezien in de hitserie Vikings.

Een serie wordt gemaakt door een groot team van onder andere een regisseur, scenarioschrijver en ontelbaar veel assistenten. Toch kan het soms gebeuren dat er een fout over het hoofd wordt gezien. Deze bloopers blijven dan zichtbaar in de officiële aflevering.

Dit is ook gebeurd bij de populaire Vikings van maker en schrijver Michael Hirst. Dit historisch drama is in 2013 uitgekomen en heeft 6 seizoenen met in totaal maar liefst 89 afleveringen.

Vikings


Het historisch drama combineert actie met oorlog om de Noorse legende van Ragnar Lodbrok tot leven te brengen. De serie volgt Ragnar van zijn jeugd als boer in Kattegat tot aan zijn hoogtepunt als Scandinavische koning.

Er moet ongelooflijk veel gebeuren per aflevering en het is dan ook goed te begrijpen dat er af en toe een klein detail over het hoofd wordt gezien. Gelukkig moeten fans van Vikings alleen maar lachen om deze fout.

De blooper


Er is namelijk een scène waarin een groep Vikingen in een boot zit te roeien, maar er is één iemand die helemaal geen roeiriem heeft. Hij doet alsof hij aan het roeien is, maar hij heeft dus helemaal niets vast!

An extra in Vikings rowing without an ore.
byu/Badger_1066 inMovieMistakes


Fans vinden deze blooper vooral heel grappig en @chewywheat reageert zelfs met een grap op Reddit. De gebruiker schrijft: "Interessant. Ik kan niet zeggen of hij van binnen dood is omdat hij geen roeirriem heeft of dat hij echt helemaal opging in de stemming van de scène."

Lees ook
'A Knight of the Seven Kingdoms' zal de fout van deze fantasy-trilogie niet maken
Gezien de enorme populariteit van de franchise is er een mogelijke valkuil.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen