search
Verwacht deze week: 3 series die je niet mag missen op je favoriete streamingdienst
Series / Specials

Verwacht deze week: 3 series die je niet mag missen op je favoriete streamingdienst

De selectie van de meest opvallende series deze week heeft vooral een Nederlands tintje.

Streamingdiensten brengen wekelijks zoveel nieuwe series uit dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van de drie meest opvallende nieuwe series van deze week die absoluut het kijken waard zijn.

Nemesis



Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Kijk op: Disney+
Een Nederlandse productie van formaat op de internationale streamingdienst van Disney. Deze spannende misdaadserie, met Lies Visschedijk en Romana Vrede in de hoofdrollen, debuteert met acht afleveringen in het eerste seizoen.

Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, bundelt haar krachten met Lars van de FIOD in de strijd tegen financiële misdaad: een schaduwwereld vol brievenbusfirma's, doodlopende paper trails en internationale belastingregels die gebogen en gebroken worden. Wanneer de grens tussen haar persoonlijke en professionele leven vervaagt, moet Sylvia op haar intuïtie vertrouwen om te overleven.



Oogappels



Verschijnt op: Woensdag 16 oktober | Kijk op: NPO Start
Eén van de betere series van de Nederlandse Omroep verschijnt deze week met een nieuw seizoen. Onder andere Bracha van Doesburg en Ramsey Nasr schitteren in deze serie, die op IMDb een uitstekende score krijgt van 8,8.

Over puberstress en ouderleed: vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.



Rivals



Verschijnt op: Vrijdag 18 oktober | Kijk op: Disney+
Deze Britse dramaserie met een sterrencast, waaronder David Tennant en Aidan Turner, staat garant voor de intrige, ontknopingen en prestige, die nog wel eens gepaard gaat met het werken in de televisieindustrie.

Het is 1986 en de economie van Groot-Brittannië bloeit. 'Rivals', de langverwachte verfilming van de bestseller uit Jilly Coopers Rutshire Chronicles, speelt zich af in de meedogenloze wereld van tv, waar de kapsels volumineus zijn en de ambities torenhoog. Er worden deals beklonken in zowel bestuurskamers als in slaapkamers en niemand weet zeker wie er aan het langste eind trekt. Kan ware liefde ontluiken als elke man en vrouw uit eigenbelang handelt?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen