search
Spectaculaire eerste trailer 'Silo' seizoen 2
Series / Nieuws

Spectaculaire eerste trailer 'Silo' seizoen 2

Over een dikke maand keert een van de populairste nieuwe series van Apple TV terug.

Apple TV+ heeft een oogstrelende eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van de succesvolle scifi-serie Silo. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De serie is gebaseerd op een boekentrilogie van Hugh Howey. Het eerste seizoen was relatief kleinschalig; alle actie en drama speelde zich af in een oude raketsilo die is omgebouwd tot een plek waar de laatste 10.000 mensen op aarde wonen. Althans, dat denken de inwoners.

Mysteries ontrafeld


In seizoen 2 wordt de wereld echter een stuk groter wanneer ingenieur Juliette Nichols (Rebecca Ferguson) het desolate landschap buiten de silo betreedt en erachter komt dat er veel meer van deze silo's met inwoners zijn.

De trailer van het tweede seizoen onthult dat twee verhaallijnen uiteindelijk samen zullen komen. We zien hoe Juliette buiten de mysterieuze wereld buiten de Silo betreedt en het moet opnemen tegen mogelijke vijanden.

Twee verhaallijnen


De sfeer doet ietwat denken aan de gamereeks Tomb Raider, maar voelt ook als een seizoen van de ooit zo populaire serie Lost.



In de tweede verhaallijn wordt getoond hoe andere belangrijke personages uit het eerste seizoen sceptisch zijn over het lot van Juliette, of in elk geval hoe dit wordt verspreid door leider Bernard Holland (Tim Robbins).

Veelbelovend


Silo-auteur Hugh Howey heeft al eerder laten weten dat seizoen 2 "een van de beste dingen is die ik heb gezien". Dat belooft dus was voor fans van de serie.

Seizoen 2 van Silo is vanaf 15 november te streamen op Apple TV+.

Lees ook
De verbluffende scifi-serie 'Silo' is "doodeng" in het nieuwe seizoen
Wat staat kijkers te wachten na de verrassende finale van seizoen 1?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen