search
Vanaf deze week gaan Josh Brolin en Peter Dinklage op roadtrip in nieuwe actiefilm
Films / Specials

Vanaf deze week gaan Josh Brolin en Peter Dinklage op roadtrip in nieuwe actiefilm

'Brothers', een nieuwe actiefilm vol bekende namen, is vanaf deze week te zien.

Kun je nu al niet wachten om dit weekend een avontuurlijke film te kijken? Dan verschijnt Brothers precies op tijd. De nieuwe actiefilm is namelijk vanaf donderdag te streamen op Prime Video.

Brothers is een Amerikaanse actie-komediefilm, geregisseerd door Max Barbakow. Hem kun je kennen van Palm Springs uit 2020. Het scenario is geschreven door Macon Blair, gebaseerd op een script van Ethan Cohen.

Roadtrip


In de film volgen we de complexe relatie tussen twee vervreemde broers, Moke en Jady. Jarenlang hebben ze geen contact gehad, maar opeens worden ze op een onverwachte manier herenigd door gebeurtenissen die niemand had zien aankomen.

De twee belanden samen op een roadtrip vol humoristische avonturen. Ze worstelen alleen nog steeds met hun verleden en onverwerkte emoties, die in de weg staan van hun band. Hun gezamenlijke reis dwingt hen niet alleen om elkaar in een nieuw daglicht te zien, maar ook zichzelf.

Cast


Als Moke zien we Josh Brolin, die je onder andere kunt kennen uit The Goonies, No Country for Old Men en Milk. Jady wordt gespeeld door Peter Dinklage, bekend van Game of Thrones, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Avengers: Infinity War.



Daarnaast is Glenn Close (The Wife) te zien als Cath Munger, Taylour Page (Zola) als Abby en Brendan Fraser (The Whale) als Farful. Bovendien was het de laatste film van acteur M. Emmet Walsh, die in maart van dit jaar stierf.

Prime Video


De opnames voor de film begonnen in 2021. Brothers was vanaf 10 oktober te zien in een zeer beperkt aantal Amerikaanse bioscopen, maar verschijnt zeer binnenkort Prime Video.

Vanaf donderdag 17 oktober stream je Brothers aldaar.

Lees ook
Grote nieuwe Stephen King-film knalt de Top 10 van HBO Max binnen
De nieuwste verfilming van deze klassieker komt binnen op de eerste plaats.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen