search
Ben je klaar met 'Beetlejuice Beetlejuice'? Kijk dan deze vergelijkbare duistere serie op Netflix
Series / Featured

Ben je klaar met 'Beetlejuice Beetlejuice'? Kijk dan deze vergelijkbare duistere serie op Netflix

Jenna Ortega schittert in Beetlejuice Beetlejuice, maar ook in de perfecte aanader.

Winona Ryder en Jenna Ortega hebben de show gestolen in de gloednieuwe Beetlejuice Beetlejuice. Heb je deze film in de bioscoop gezien en ben je helemaal van je stoel geblazen? Dan hebben wij de perfecte aanrader voor jou.

Beetlejuice Beetlejuice is de sequel van Burton's Beetlejuice uit 1988 en vertelt het verhaal van de familie Deetz. Ze zijn nu teruggekeerd naar Winter River nadat Charles onverwacht gestorven is. Astrid ontdekt ondertussen een portaal en opent per ongeluk het hiernamaals.

De perfecte aanrader


Een ander project dat mysterie en het bovennatuurlijke combineert, is Wednesday. Ook in deze serie schittert Jenna Ortega in de hoofdrol. Nu als Wednesday Addams onder de regie van Tim Burton.

Het verhaal is gebaseerd op de verhalen van Charles Addams over de Addams familie. Wednesday is niet Burtons eerste project over de Addams familie. Hij regisseerde in 1991 al The Addams Family.

Het plot


Jenna Ortega speelt Wednesday Addams, de dochter van Gomez en Morticia Addams. Ze wordt overgeplaatst naar Nevermore Academy, een middelbare school voor al het bovennatuurlijke. Door haar paranormale gave ontdekt Wednesday een moordmysterie, dat ze besluit op te lossen.



De serie werd heel goed ontvangen door critici en kijkers op Rotten Tomatoes. De serie kreeg namelijk scores van 73% en 85%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen