search
We waarschuwen je: kijk deze peperdure scifi-serie van Netflix maar niet
Series / Featured

We waarschuwen je: kijk deze peperdure scifi-serie van Netflix maar niet

Deze serie van Steve Carell is een hele grote teleurstelling.

Netflix heeft een heel groot aanbod aan films en series, waardoor iedereen wel iets kan vinden dat hij of zij leuk vindt. Helaas is niet elk project even goed, maar dat ontdek je vaak pas te laat. We geven vaak goede kijktips, maar in dit artikel lees je welke serie je juist niet moet kijken.

De serie waar we het over hebben is gemaakt door Steve Carell en Greg Daniels en behoort tot het genre 'komedie op de werkvloer'. Nee, we hebben het niet over The Office, maar over een volledig andere serie.

Niet de moeite waard


Steve Carell is het hart van The Office, maar helaas heeft zijn talent Space Force niet kunnen redden. Ook ondanks andere grote namen uit de cast, zoals Lisa Kudrow, Ben Schwartz en John Malkovich, heeft de serie geen indruk weten te maken.

Space Force vertelt het verhaal van een groep collega's die de controle hebben over de United States Space Forces. Zo krijgt generaal Mark Naird (Carell) het bevel van de president om iemand naar de maan te sturen.

Peperduur


Opvallend is dat Space Force een groot budget had, maar dit blijkbaar niet goed gebruikt heeft. Bovendien kreeg de serie te maken met een verlaging van het budget voor seizoen 2, waardoor de serie genoodzaakt werd om de productie te verplaatsen naar Vancouver.



De critici op Rotten Tomatoes waren allesbehalve tevreden met de serie en gaven seizoen 1 dan ook een pijnlijk lage score van 39%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen