search
Deze legende had een ongelooflijke cameo in verrassende hitserie
Series / Specials

Deze legende had een ongelooflijke cameo in verrassende hitserie

De legendarische Prince had een cameo in de sitcom 'New Girl'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Van 2011 tot 2018 liep de sitcom New Girl met Zooey Deschanel in de hoofdrol. De serie rond de excentrieke lerares Jessica Day was een groot succes. Zelfs artiesten waren fan en maakten een cameo in de serie. Zo verscheen ook een echte legende in een aflevering van New Girl.

New Girl werd gemaakt door Elizabeth Meriwether met een cast die bestaat uit onder andere Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Damon Wayans Jr., Lamorne Morris en Hannah Simone. De serie combineert komedie- en drama-elementen terwijl de personages, die eind twintig en begin dertig zijn, te maken krijgen met relatieproblemen en carrièrekeuzes.

Verhaal


New Girl draait om de excentrieke lerares Jessica "Jess" Day (Deschanel), die op zoek is naar een nieuw begin na een verwoestende break-up. In een poging om haar leven weer op te pakken, trekt Jess in een loft in Los Angeles met drie vrijgezelle mannen: Nick Miller (Johnson), Schmidt (Greenfield) en Coach (Wayans Jr.).

Voormalige kamergenoot Winston Bishop (Morris) en Jess' beste vriendin Cece Parekh (Simone) sluiten zich later aan bij de groep. Gedurende zeven seizoenen volgden kijkers hoe hun leven zich ontvouwde.

Prince


Er zijn tal van artiesten die al eens een cameo maakten in een serie, zo ook echte legendes zoals Prince. Zo was hij even te zien als zichzelf in een aflevering van New Girl, getiteld Prince. Deze aflevering uit het derde seizoen kwam uit in 2014, twee jaar voor hij zou overlijden.



In deze aflevering worden Jess en haar beste vriendin uitgenodigd voor een exclusief feest in een landhuis, georganiseerd door Prince. De overleden muzieklegende probeert Jess’ relatie met haar kamergenoot Nick te redden door haar te helpen de moed te verzamelen om Nick te vertellen hoe ze zich voelt.

Kijken?


Prince maakte niet zomaar een cameo in New Girl. Tijdens de productie van de aflevering leverde hij bijdragen aan het scenario en bracht hij een nieuw nummer, waarbij Deschanel ook de zang verzorgde. Deze aflevering was een van de duurste afleveringen van New Girl om te filmen, maar was ook een van de meest bekeken afleveringen.



Wil je New Girl zien? Je kan de serie kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen