search
Eindelijk wordt deze spannende Scandinavische misdaadserie afgerond
Series / Specials

Eindelijk wordt deze spannende Scandinavische misdaadserie afgerond

Het tweede deel van 'Ikke et ord' seizoen 1 staat deze week op SkyShowtime.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk verschijnt deze week het tweede deel van Ikke et ord seizoen 1. In dit artikel beantwoorden wij 5 vragen over de misdaadserie, zodat jij weet wat je kunt verwachten.

Waar gaat Ikke et ord over?


Het idyllische kleine stadje Vesterløv lijkt vredig te zijn. Er gebeurt bijna nooit iets op het vlak van misdaad. Daar komt alleen plotseling verandering in wanneer tijdens een langverwacht worsteltoernooi de jonge getalenteerde worstelaar Liam op brute wijze vermoord wordt.

De gerespecteerde coach Lars belandt in een web van beschuldigingen en complotten, waardoor er steeds meer geheimen uit het stadje aan het daglicht komen. Zijn vrouw Charlotte zit dan weer in een gevaarlijke relatie met de politieagent die het onderzoek leidt.

Uit welk land komt de serie?


Ikke et ord is een Deense serie. De titel van de serie betekent letterlijk vertaald geen woord.

Wie spelen er in de serie?


In de serie zien we Josephine Park als Charlotte (Skruk), Jakob Cedergren (The Guilty) als Lars, Jacob Lohmann (Vanskabte Land) als John en Joen Højerslev (Kaldet) als Anders.



Komt er een tweede seizoen van de serie?


Het lijkt er sterk op dat Ikke et ord na seizoen 1 deel 2 een afgerond verhaal zal zijn. Het is dus niet waarschijnlijk dat er een tweede seizoen komt.

Voor wie is dit een aanrader?


Deze kun je absoluut niet gemist hebben als je houdt van Scandinavische thrillers en misdaadseries, zoals The Bridge, The Killing, Bordertown en Those Who Kill. Als je houdt van een klassiek moordmysterie is dit bovendien ook een aanrader.

Seizoen 1 deel 2 van Ikke et ord is vanaf 17 oktober te bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen