search
Netflix-aanraders: 4 verborgen series die jouw volgende favorieten kunnen zijn
Series / Specials

Netflix-aanraders: 4 verborgen series die jouw volgende favorieten kunnen zijn

Ben je gek op moordzaken, spanning en drama? Laat je dan inspireren door deze selectie.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Quicksand



Deze Scandinavische dramaserie op Netflix neemt je mee in een duister en ontroerend verhaal. Het krijgt op Rotten Tomatoes van het publiek een score van 75%.

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener in Quicksand aangeklaagd voor moord.



Conversations With a Killer: The John Wayne Gacy Tapes



Seriemoordenaars hebben het publiek altijd weten te intrigeren en fascineren. Deze huiveringwekkende docuserie krijgt op Rotten Tomatoes de overduidelijke goedkeuring, te zien aan de score van 86%.

John Wayne Gacy wordt een hoofdverdachte in de verdwijning van Robert Piest. Nooit eerder gehoorde audiocassettes onthullen de gedachten en begindagen van Gacy.



American Nightmare



Nog dit jaar verscheen deze aangrijpende serie op Netflix, maar heeft nooit echt een groot publiek getrokken. Ondanks dat, krijgt het op de Tomatometer een geweldige score van 96%.

Aaron en Denise leiden in American Nightmare een gelukkig, eenvoudig leven in een stadje in Californië. Maar wanneer een indringer Denise ontvoert, staat hun leven op z'n kop.



When They See Us



Het is een serie die bol staat van de misdaad, maar vooral aangrijpend en ontroerend is. De critici op Rotten Tomatoes komen voor de serie superlatieven tekort, en geven het de nagenoeg perfecte score van 97%. Stream alle vier de afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Het leven van vijf tieners uit Harlem wordt een nachtmerrie als ze vals worden beschuldigd van een bruut misdrijf in Central Park. When They See Us is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen