search
Nieuwe Netflix-film zet je op je puntje van je stoel: "The Dead Ones" achtervolgen alles en iedereen
Films / Specials

Nieuwe Netflix-film zet je op je puntje van je stoel: "The Dead Ones" achtervolgen alles en iedereen

Vanaf deze week bekijk je op Netflix de nieuwe zombiefilm 'Outside'.

Netflix komt deze week weer met een film die jouw weekend een stuk spannender gaat maken. De post-apocalyptische horrorfilm Outside is vanaf donderdag gewoon vanaf je bank te streamen.

Outside is een Filipijnse post-apocalyptische horrorfilm, geregisseerd en geschreven door Carlo Ledesma. Hem zou je kunnen kennen van de horrorfilms The Tunnel uit 2011 en The Last One uit 2009.

Vluchten naar een boerderij


In de film draait alles om het uit de greep blijven van "The Dead Ones". Een gewelddadige zombie-uitbraak zorgt ervoor dat een familie onderdak moet zoeken op de boerderij waar de vader is opgegroeid.

Hier denken ze veilig te zijn, afgelegen en dus ver verwijderd van de wezens die ze moeten vermijden. In eerste instantie doen de poorten van de boerderij hun werk en houden ze The Dead Ones buiten.

Cast


Het blijkt echter al snel dat er op de boerderij nog een veel ergere soort horror verscholen ligt. Een oud geheim komt aan het licht, wat zorgt voor een nog grotere bedreiging dan de zombies waarvoor ze zijn gevlucht.



In de film is Sid Lucero (Selda, Muli) te zien als Francis. Daarnaast speelt Beauty Gonzalez (Kampon, In My Mother's Skin) de rol van Iris, Marco Masa (Tatlong Bibe) die van Josh en Aiden Tyler Patdu (Lolo and the Kid) die van Lucas.

Te streamen op Netflix


De opnames voor Outside gingen dit jaar nog van start. Oorspronkelijk zou de film wereldwijd in première gaan op 11 oktober. Die datum werd ongeveer een week vooruitgeschoven om onbekende redenen.

Maar nu is het dan zover: Outside bekijk je vanaf donderdag 17 oktober op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen