search
Super spannende suspensethriller verovert het publiek én de Top 10 van HBO Max
Films / Nieuws

Super spannende suspensethriller verovert het publiek én de Top 10 van HBO Max

Een mysterieuze plek blijkt de oorzaak van onverklaarbare verdwijningen door de jaren heen.

Op 10 oktober is op HBO Max de thriller Caddo Lake in première gegaan. Deze film wordt omschreven als "horror, mystery en suspense" en staat op de eerste plaats in de Top 10.

M. Night Shyamalan is de producent en het verhaal is ontwikkeld door Celine Held en Logan George. Het tweetal heeft ook het scenario geschreven en is verantwoordelijk voor de regie. De hoofdrollen worden gespeeld door Dylan O'Brien, Eliza Scanlen en Caroline Falk.

Ontvangst


Rotten Tomatoes laat zien dat de thriller positief ontvangen wordt. Op de Tomatometer toont een score van 79% . De publieksscore is iets hoger: de Popcornmeter wijst 81% aan.

Criticus William Bibbiani (TheWrap) schrijft het volgende: "Het [verhaal] is intelligent opgebouwd en alles valt mooi samen, ondanks het feit dat het al gauw ingewikkeld wordt. Je bent in goede handen bij de schrijvers/regisseurs George en Held, want ze hebben alles goed doordacht".

Waar te zien?


Je kunt Caddo Lake nu streamen op HBO Max.



Synopsis: wanneer een 8-jarig meisje op een dag spoorloos verdwijnt, in de buurt van het Caddo-meer, blijken diverse verdwijningen en sterfgevallen door de jaren heen met elkaar samen te hangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen