search
Spannende Netflix Original is direct een van de grootste hits van het jaar
Series / Nieuws

Spannende Netflix Original is direct een van de grootste hits van het jaar

Het vierde seizoen van Outer Banks is gestart op Netflix en gelijk goed bekeken.

Netflix heeft weer een kijkcijferhit te pakken, aangezien de nieuwste Netflix Original direct op de eerste plaats in de Top 10 staat. De tienerserie Outer Banks doet het goed en houdt de andere nieuwe Netflix-series Inganno en Nobody Wants This van de bovenste plaats.

Van Outer Banks verschenen op 10 oktober de eerste vijf afleveringen online op Netflix. De volgende vijf en laatste van het vierde seizoen kun je in november gaan bingewatchen.

Sterke ontvangst


De eerste twee seizoenen van de avonturenserie werden al netjes ontvangen, maar het derde seizoen leek met name teleur te stellen. Het nieuwe seizoen lijkt het beste tot op heden, gezien de 100 procent op Rotten Tomatoes.

"Nu de serie een stuk meer drama belooft in aankomende afleveringen, zijn de Pogues en Outer Banks Seizoen 4 op een goed spoor," schrijft Therese Lacson van Collider. "We zullen zien of dat zo blijft."

Nu te zien


Wil je graag het vierde seizoen van Outer Banks zien? Het eerste deel staat nu op Netflix. Vanaf 7 november kijk je de afrondende reeks afleveringen van het nieuwste seizoen.



De synopsis van Netflix: Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

Lees ook
Noteer alvast: Deze veelbelovende Britse thriller wordt een van de grootste hits op Netflix in 2025
... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen