search
Ben je klaar met 'The Predator' op Netflix? Dan moet je deze spannende film op Disney+ kijken
Films / Featured

Ben je klaar met 'The Predator' op Netflix? Dan moet je deze spannende film op Disney+ kijken

Ontdek de spannende film op Disney+ voor fans van "The Predator".

Wat is er nou beter dan een avond op de bank met je favoriete snacks en een bloedstollende thriller? Voor veel filmliefhebbers klinkt dat als muziek in de oren. Maar welke film kijk je dan? We hebben de perfecte aanrader voor iedereen die genoten heeft van The Predator.

The Predator op Netflix is een sciencefiction film uit 2018 en is onderdeel van de Predator-franchise. De eerste film met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol kwam in 1987 uit.

De perfecte aanrader


Heb je genoten van alle actie, avontuur en sciencefiction? Dan ga je Prey uit 2022 op Disney+ ongetwijfeld ook helemaal geweldig vinden. Deze film is ook onderdeel van de Predator-franchise en combineert dan ook dezelfde elementen van actie en sciencefiction.

Prey is een prequel van alle andere Predator-films en is geregisseerd door Dan Trachtenberg en geschreven door Patrick Aison. De twee mannen hadden het eerste concept al in 2016 uitgedacht en hebben dit aan producent John Davis voorgelegd, die het een fantastisch idee vond.

Het plot


In Prey is de krijgster Naru één van de meest legendarische jagers van de Great Plains. Wanneer haar kamp bedreigd wordt, zet ze alles op alles om haar gemeenschap te beschermen. Haar vijand blijkt een buitenaards roofdier te zijn. De twee nemen het tegen elkaar op in een wreed gevecht terecht.



De film is zeer goed beoordeeld op Rotten Tomatoes. Critici hebben Prey namelijk beoordeeld met een fantastische 94%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen