search
Dikke afrader: probeer deze recente Marvel-serie maar niet uit
Series / Featured

Dikke afrader: probeer deze recente Marvel-serie maar niet uit

Deze Marvel-serie is een grote teleurstelling met een zeer slechte score op Rotten Tomatoes.

Het Marvel Cinematic Universe (MCU) bestaat uit heel veel goede films en series met de meest brute en wrede actiescènes, gevechten en avonturen. Helaas is niet elk project dat zich in het MCU afspeelt even goed. Zo waarschuwen we voor deze serie, aangezien deze niet de moeite waard is.

Het MCU is gebaseerd op de Marvel Comics en vertelt de verhalen van verschillende personages uit de stripboeken. Het Universe bestaat al sinds 2008, toen Iron Man uitkwam. Sindsdien zijn er steeds meer films en series toegevoegd aan het MCU, onder andere alle populaire Avengers-films.

Een mislukte serie


Marvel weet hoe ze een goede serie op moeten bouwen, maar helaas is dat niet gelukt met Helstrom. Deze horrorserie is gemaakt door Paul Zbyszewski, die vooral bekend is door zijn werk aan Lost, een sciencefiction drama.

Helstrom is gebaseerd op de personages Daimon en Satana (Ana) Hellstrom uit de Marvel Comics. Daimon is ook wel bekend als de Son of Satan (de zoon van Satan) en is deels mens, deels demoon. Ook Ana is een hybride, namelijk een succubus.

Helstrom


Als zoon en dochter van een machtige seriemoordenaar, hebben Daimon en Ana een complex leven. Ze worstelen beiden met hun innerlijke demonen terwijl ze het opnemen tegen de meest extreme misdaden.



Hoewel de synopsis zeker niet verkeerd klinkt, kon de serie de beste critici op Rotten Tomatoes helaas niet overtuigen. Zij gaven Helstrom namelijk een pijnlijk lage score van 27%.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen