search
Trailer 'Invincible' seizoen 3 onthult gruwelijke beelden en startdatum!
Series / Nieuws

Trailer 'Invincible' seizoen 3 onthult gruwelijke beelden en startdatum!

We hoeven niet heel lang meer te wachten op nieuwe afleveringen van de succesvolle superheldenserie.

Amazon heeft via een teaser-trailer onthuld dat het derde seizoen van de geanimeerde superheldenserie Invincible vanaf 6 februari 2025 te streamen zal zijn op Prime Video.

Tevens is het mooie nieuws naar buiten gekomen dat er ditmaal geen onderbreking binnen het seizoen zal plaatsvinden. Dit was, tot de frustratie van velen, wel het geval bij het tweede seizoen.

Episch gevecht op komst


In de trailer zien we hoe Mark (Steven Yeun) wordt bezocht door Cecil Stedman (Walton Goggins), het hoofd van de Global Defense Agency, in een eettent. Stedman vraagt Mark waarom hij zich nog niet voorbereidt op het gevecht met de Viltrumites.

Afgezien hiervan is er nog niks over het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De serie draait om Mark Grayson, die plots superkrachten krijgt zoals vliegen en supersonische snelheid.

Minder tijd tussen seizoenen


Mark wordt getraind door zijn vader Nolan Grayson, alias Omni-Man (J.K. Simmons), een van de machtigste superhelden op onze planeet.



Tussen het eerste en tweede seizoen zat een gat van twee jaar, maar bedenker/producent Robert Kirkman liet eerder al weten dat dit bij toekomstige seizoenen niet langer het geval zal zijn. En dat is dus waar: deze nieuwe afleveringen verschijnen minder dan een jaar nadat de tweede helft van het tweede seizoen in maart dit jaar beschikbaar werd gesteld.

Cast om van te watertanden


De stemmencast bestaat naast Yeun en Simmons uit namen als Sandra Oh, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Mark Hamill, Chris Diamantopoulos, Sterling K. Brown, Rob Delaney, Calista Flockhart, Phil LaMarr, Luke MacFarlane, Tatiana Maslany, Scott McNairy, Jay Pharoah, Ella Purnell, Tim Robinson, Ben Schwartz, Rhea Seehorn, Lea Thompson, Paul F. Tompkins, Shantel VanSanten en Peter Cullen.

De eerste twee seizoenen van Invincible stream je via Prime Video.

Lees ook
Ontdek de nieuwste Prime Video-series deze oktober: Mis deze spannende releases niet
Het wordt een maand waarin je aan spanning en avontuur op Prime niets tekort komt.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen