search
Disney+ start vrijdag met deze veelbelovende boekverfilming
Series / Nieuws

Disney+ start vrijdag met deze veelbelovende boekverfilming

Een meeslepend drama vol machtsspelletjes en rivaliteit in 1980s Engeland.

De veelbelovende verfilming van Jilly Cooper's boek Rivals komt eraan! Deze serie zit vol drama, rivaliteit en intriges. Wat moet je weten voordat je begint? Wij beantwoorden vijf vragen die je nieuwsgierigheid zeker zullen prikkelen!

Waar gaat de serie over?


Rivals speelt zich af in het Engeland van de jaren 80 en volgt het intense conflict tussen Rupert Campbell-Black en Tony Baddingham, twee machtige mannen met een diepgewortelde rivaliteit. Hun persoonlijke en professionele levens botsen terwijl hun egocentrische ambities uitmonden in een gevaarlijk spel van macht.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is een bewerking van de bestseller van Jilly Cooper. Het schrijfteam, waaronder Laura Wade en Dominic Treadwell-Collins, heeft de verhalen over liefde, macht en rivaliteit naar het scherm gebracht, met een frisse kijk op deze tijdloze klassieker.

Wie spelen er in de serie?


David Tennant schittert als Tony Baddingham, een rol waarin hij zijn iconische charme en scherpzinnigheid laat zien. Aidan Turner speelt Declan O'Hara, een gepassioneerde televisieregisseur, bekend van Poldark. Alex Hassell speelt Rupert Campbell-Black, een arrogante politicus, en was eerder te zien in The Boys.

Voor wie is deze serie?


Liefhebbers van Britse drama's zoals The Crown en Downton Abbey zullen genieten van Rivals. Deze serie is perfect voor iedereen die houdt van intriges, machtsspelletjes en de weelderige wereld van de Britse upper class.

Is de serie te bingen?


Het eerste seizoen van Rivals bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 50 minuten per stuk. Met een totale kijktijd van 6 à 7 uur kun je deze serie in één spannend weekend volledig bekijken.



Vanaf vrijdag 18 oktober 2024 kun je de dramatische serie Rivals exclusief streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen