search
Heeft Netflix met de nieuwe serie 'Territory' een volgende hit te pakken?
Series / Nieuws

Heeft Netflix met de nieuwe serie 'Territory' een volgende hit te pakken?

Na de dood van de patriarch van de familie Lawson ontstaat er een hevige rivaliteit tussen zijn kinderen.

Netflix komt binnenkort met de nieuwe serie Territory, een meeslepend Australisch drama dat al vergeleken wordt met Yellowstone. Heb je zin in spanning, familie-intriges en prachtige outback-beelden? Hier lees je alles wat je moet weten voordat je gaat kijken!

Waar gaat de serie over?


Territory draait om de strijd over Marianne Station, de grootste veeboerderij in Australië. Na de dood van de patriarch van de familie Lawson ontstaat er een hevige rivaliteit tussen zijn kinderen en andere machtige figuren die proberen het land over te nemen. Rivaliserende veeboeren, miljardairs en zelfs inheemse leiders mengen zich in het conflict.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is bedacht door Timothy Lee en Ben Davies, bekend van projecten als Mystery Road en Outback Ringer. Met hun ervaring in intense outback-drama's, belooft Territory een authentiek en meeslepend verhaal te worden.

Wie spelen er in de serie?


Anna Torv, bekend van The Newsreader en The Last of Us, speelt Emily Lawson, een van de strijdende familieleden. Michael Dorman speelt Graham Lawson, terwijl Sam Corlett uit Vikings: Valhalla de rol van Marshall Lawson vertolkt. Ook Jay Ryan, bekend van IT Chapter Two, maakt deel uit van de cast.

Voor wie is deze serie?


Fans van series zoals Yellowstone en Succession zullen Territory fantastisch vinden. Als je houdt van machtsspelletjes, familiedrama's en het prachtige Australische landschap, dan is deze serie een must-watch.

Is de serie te bingen?


Het eerste seizoen van Territory telt zes afleveringen van ongeveer 50 minuten per aflevering. Met een totale kijktijd van 5 uur is het perfect om in één dag te bingen.



Vanaf donderdag 24 oktober 2024 kun je Territory exclusief streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen