search
Stevige nieuwe verfilming vol geweld start vandaag op Prime Video
Series / Nieuws

Stevige nieuwe verfilming vol geweld start vandaag op Prime Video

Een intense misdaadserie die het Yakuza-universum van de videogames tot leven brengt.

Liefhebbers van spannende misdaadseries kunnen hun hart ophalen met Like a Dragon: Yakuza. Deze nieuwe verfilming neemt je mee in de duistere wereld van de Japanse Yakuza. Maar wat moet je weten voordat je aan deze spectaculaire serie begint? Hier zijn de vijf vragen die je beantwoord wilt hebben!

Waar gaat de serie over?


Like a Dragon: Yakuza volgt het verhaal van Kazuma Kiryu, een loyale Yakuza die door een tragische gebeurtenis verstrikt raakt in een dodelijke machtsstrijd binnen de georganiseerde misdaad in Tokio. Zijn zoektocht naar gerechtigheid en eer brengt hem tegenover vijanden, bondgenoten en zijn eigen demonen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is een samenwerking tussen Amazon Prime Video en Sega, de makers van de populaire Yakuza-videogames. De regie ligt in handen van Masaharu Take en Kengo Takimoto, bekend om hun werk in Japanse actie- en misdaadfilms. Het verhaal is gebaseerd op het eerste Yakuza-spel, maar biedt ook nieuwe elementen voor tv-kijkers.

Wie spelen er in de serie?


Ryoma Takeuchi speelt Kazuma Kiryu, de iconische hoofdrol. Hij is bekend van zijn werk in de Kamen Rider-franchise. Kento Kaku neemt de rol van Akira Nishikiyama op zich, een jeugdvriend van Kiryu die op het verkeerde pad belandt. Munetaka Aoki, die eerder in Rurouni Kenshin schitterde, speelt de excentrieke en gevaarlijke Goro Majima, een van de meest memorabele Yakuza-personages.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor fans van gewelddadige, karaktergedreven misdaadverhalen zoals Peaky Blinders en Gomorrah. Als je houdt van intriges binnen de georganiseerde misdaad en intense actie, dan is Like a Dragon: Yakuza een must-see.

Is de serie te bingen?


De serie bestaat uit zes afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. In totaal kun je de hele show in minder dan zes uur kijken, perfect voor een weekend vol actie.



Vanaf vrijdag 25 oktober 2024 kun je de spannende serie Like a Dragon: Yakuza exclusief streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen