search
Netflix lanceert briljante en prachtige trailer voor scifi-actieserie 'Arcane: The Final Season'
Series / Nieuws

Netflix lanceert briljante en prachtige trailer voor scifi-actieserie 'Arcane: The Final Season'

De megapopulaire animatieserie van Netflix eindigt in november al met het tweede seizoen.

Netflix heeft in aanloop naar de première van het tweede sen laatste seizoen een gloednieuwe trailer voor animatieserie Arcane vrijgegeven.

Het nieuwe seizoen draagt de titel Arcana: The Final Season en is wederom gebaseerd op de extreem populaire game-franchise League of Legends.

Jonge stemmencast vol talent


In het laatste seizoen zien we hoe de aanval van Jinx op de Council het conflict tussen Piltover en Zaun naar een kookpunt brengt.

De stemmencast van de serie bestaat uit namen als Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger) en Ellen Thomas (Ambessa).

Een plan nagekomen


Riot Games had eerder al laten weten dat ze geen plannen hebben voor de serie buiten de twee bestaande seizoenen. Er werd echter ook aangegeven dat dit altijd al de bedoeling was.



Toch geeft Riot Games ook aan dat dit niet de laatste serie zal zijn die de League of Legends-games zal benutten. Er zijn immers nog genoeg verhalen te vertellen over het Runeterra-universum.

Meer League op komst


Fortiche Animation, die zorgt voor de animatie van Arcane, zal dit naar waarschijnlijkheid ook voor toekomstige series doen.

Het tweede en laatste seizoen van Arcane stream je vanaf 9 november op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen