search
Actiethriller davert op overtuigende wijze de Top 10 van Prime Video binnen
Films / Nieuws

Actiethriller davert op overtuigende wijze de Top 10 van Prime Video binnen

Een film waarin iemand tegen wil en dank wordt teruggezogen in zijn oude bestaan.

De film Red Right Hand is sinds kort op Prime Video te bekijken. Het verhaal wordt omschreven als vol "actie" en "spanning" en staat direct op de eerste plaats van de Top 10.

De actiethriller is geregisseerd door Ian Nelms en Eshom Nelms. De hoofdrollen worden gespeeld door Orlando Bloom, Andie MacDowell, Chapel Oaks en Brian Geraghty.

Ontvangst


Critici zijn niet gecharmeerd van deze actiethriller, aangezien de Tomatometer een schamele score van 50% toont. Het publiek trekt zich hier echter niks van aan: op de Popcornmeter valt een score van 70% af te lezen.

Rex Reed (Observer) schrijft het volgende: "Normaal gesproken zou ik mijn tijd niet verspillen aan een film als 'Red Right Hand', maar dit is nu eenmaal het soort productie dat vandaag de dag gemaakt wordt. Als ik op goede films moet wachten, dan zou ik twee tot drie recensies per jaar schrijven".

Waar te zien?


Red Right Hand kun je streamen op Prime Video.



Synopsis: Cash (Bloom) leeft een teruggetrokken bestaan in een dorpje in het Appalachia-gebergte, waar hij voor zijn nichtje Savannah (Chapel Oaks) zorgt. Wanneer de misdaadbaas Big Cat (Andie MacDowell) wil dat Cash weer klusjes voor haar gaat opknappen, is hij bereid om tot het uiterste te gaan om zijn dorp en zijn familie te beschermen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen