search
Kijken of skippen? Eerste recensies gruwelijke horrorserie 'Teacup'
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Eerste recensies gruwelijke horrorserie 'Teacup'

Dit is wat critici van de gloednieuwe horrorserie Teacup vinden.

Ben je groot fan van horror en ben je al een tijdje op zoek naar je nieuwe favoriete serie? Zoek dan niet verder! Onlangs is er namelijk een gloednieuwe horrorserie uitgekomen en critici op Rotten Tomatoes hebben hun oordeel gegeven.

Enkele dagen geleden is de nieuwe horrorserie Teacup van Ian McCulloch uitgekomen. McCulloch heeft eerder al aan projecten zoals Yellowstone en Wallace gewerkt.

Rotten Tomatoes


Teacup is gebaseerd op het boek Stinger van Robert R. McCammon, een grote naam in de horrorliteratuur en de auteur van meerdere New York Times bestsellers. Zijn boek en de serie gaan over een groep mensen op een ranch in Georgia, Amerika. Ze moeten samenwerken om een mysterieuze bedreiging te overwinnen.

Horrorseries worden niet altijd even goed beoordeeld, aangezien niet iedereen van het genre houdt. Toch sleept Teacup een geweldige score van 79% binnen op Rotten Tomatoes, van zowel de critici als het kijkerspubliek (op het moment van schrijven).

Niet alleen voor fans van horror


Je hoeft geen grote horrorfan te zijn om van deze serie te genieten. Zo schrijft criticus Graeme Blundell van The Australian:

"Ondanks mijn langdurige twijfels over het horrorgenre, werd ik na de eerste twee afleveringen toch gegrepen door deze serie."



"Deze serie zal je op dezelfde manier in zijn greep lokken als de personages, langzaam en dan ineens. Het voelt bijna onmogelijk om de greep ervan te weerstaan," aldus Lex Briscuso.

Ook krijgt McCulloch complimenten van criticus Meagan Navarro voor zijn talent als maker: "McCulloch's zorgvuldige planning en effectieve sfeer werpen hun vruchten af, wat resulteert in een intens, lonend seizoen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen