search
Eerste recensie 'Shrinking' met 'How I Met Your Mother'-ster: top of flop?
Series / Nieuws

Eerste recensie 'Shrinking' met 'How I Met Your Mother'-ster: top of flop?

Is seizoen 2 van de komedie Shrinking net zo leuk als seizoen 1?

Een jaar geleden kwam de komedie Shrinking uit met How I Met Your Mother-ster Jason Segel. Onlangs is seizoen 2 uitgekomen, maar is dit seizoen net zo leuk als het eerste? De beste critici op Rotten Tomatoes hebben de nieuwe afleveringen gezien en beoordeeld.

Shrinking is gemaakt door Bill Lawrence (Ted Lasso), Jason Segel (How I Met Your Mother) en Brett Goldstein (Ted Lasso). Seizoen 1 werd goed beoordeeld, met specifieke complimenten aan de acteurs, het script en de geweldige humor.

Rotten Tomatoes


De serie vertelt het verhaal van Jimmy Laird, een therapeut. Hij heeft net zijn vrouw verloren en hij worstelt nog heel erg met zijn verdriet. Langzaam begint hij zijn patiënten steeds meer zijn eigen mening te geven, in plaats van zijn professionele advies.

Seizoen 1 werd beoordeeld met een fantastische score van maar liefst 91% op Rotten Tomatoes. Seizoen 2 wordt bijna net zo goed beoordeeld met een score van 90% (op het moment van schrijven).

De beste humor


Topcriticus Jack Seale van Guardian schrijft in zijn recensie: "Shrinking is uitgegroeid tot iets dat we allemaal nodig hebben [...]: een ensemblestuk vol mensen die net als wij zijn, maar dan net iets slimmer, grappiger en uitgesprokener."



Jorge Rivera Rubio van QiiBO raadt iedereen deze serie aan. Hij schrijft: "Een perfecte mix van humor en sentiment, die elkaar nooit opheffen, waardoor het beste deel van Shrinking de personages zijn, waardoor de serie snel de interesse van het publiek wint."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen