search
Netflix highlights: De 3 populairste series van deze week uitgelicht
Series / Specials

Netflix highlights: De 3 populairste series van deze week uitgelicht

Stem af op de grootste streamingdienst voor deze drie series die komende week verschijnen.

Streamingdiensten brengen wekelijks zoveel nieuwe series uit dat het soms moeilijk is een keuze te maken. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van de drie meest opvallende nieuwe series van deze week die absoluut het kijken waard zijn.

The Lincoln Lawyer



Verschijnt op: Donderdag 17 oktober | Kijk op: Netflix
Echte misdaad en gerechtigheid uit Californië zie je in deze hitserie met Neve Campbell en Manuel Garcia-Rulfo in de hoofdrollen. Op IMDb krijgt de serie een prima score van 7,7.

Heb je een advocaat nodig? Bel Mickey Haller. Hij runt zijn advocatenpraktijk vanuit zijn Lincoln en staat klaar om vol gas te geven. Terwijl hij door Los Angeles rijdt, neemt hij zaken aan en balanceert hij zijn privéleven, waarin hij zowel vader is als twee ex-vrouwen heeft.



Car Masters: Rust to Riches



Verschijnt op: Woensdag 23 oktober | Kijk op: Netflix
Oude bakken die weer helemaal in hun vroegere glorie hersteld worden. De mannen van Car Masters: Rust to Riches maken elke aflevering weer een prachtvehikel. De gebruikers op IMDb geven de serie een 8,3.

In deze vrolijke realityserie restaureert en verkoopt een bijzondere groep monteurs klassieke auto's in de hoop winst te maken.



This Is the Zodiac Speaking



Verschijnt op: Woensdag 23 oktober | Kijk op: Netflix
Eind jaren 60 was Amerika in de greep van de beruchte Zodiac-seriemoordenaar. Binnenkort verschijnt Netflix met een docuserie over wat zich toentertijd allemaal heeft afgespeeld.

In deze docuserie over waargebeurde misdaad zoekt een familie naar antwoorden en deelt aanwijzingen en verhelderende getuigenissen over de hoofdverdachte in de Zodiac-moorden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen