search
Op waarheid geïnspireerde psychologische thriller trekt massaal de aandacht op HBO Max
Series / Nieuws

Op waarheid geïnspireerde psychologische thriller trekt massaal de aandacht op HBO Max

Een manipulerende fantast dringt op schaamteloze wijze de levens van anderen binnen en creëert chaos.

De eerste Franse HBO Original is een feit. De première-aflevering van de vierdelige miniserie The Confidante is vanaf nu online te bekijken. De serie staat op de derde plaats van de Top 10 en wordt omschreven als een "thriller en als "drama".

Alexandre Kaufmann, die het boek schreef waarop de serie is gebaseerd, ontwikkelde het verhaal samen met Fanny Burdino, Samuel Doux en Jean-Baptiste Delafon. De regie is in handen van Just Phillipot en de hoofdrollen worden gespeeld door Laure Calamy, Bastien Bernini en James Flynn.

Ontvangst


Aangezien er pas een aflevering te zien is, staan er op Rotten Tomatoes slechts drie recensies vermeld en er zijn nog geen kijkerswaarderingen te lezen.

De eerste recensies zijn positief. Margaret Lyons (NY Times): "La Confidante' laat op subtiele wijze zien hoe een oplichter alles binnenstebuiten keert".

Waar te zien?


The Confidante is vanaf nu te streamen op HBO Max.



Synopsis: nadat terroristen in de concertzaal Bataclan, in Parijs, mensen op gruwelijke wijze hebben vermoord, richten nabestaanden een vereniging op om zo elkaar te steunen. Christelle "Chris" Blandin (Calamy) sluit zich hierbij aan en beweert dat haar beste vriend Vincent slachtoffer is van deze aanslag.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen