search
Deze spannende en enge hitserie staat nu op Netflix en verovert de Top 10
Series / Nieuws

Deze spannende en enge hitserie staat nu op Netflix en verovert de Top 10

Het eerste seizoen van Chucky staat nu op Netflix en gelijk in de Top 10.

Op Netflix kun je nu kijken naar een serie die mede werd gestart omdat er een remake van het origineel werd gemaakt. Chucky verscheen in 2021, vlak nadat de moderne remake van Child's Play in de bioscopen was verschenen.

De film was geen succes, maar de serie wel. Chucky kreeg uiteindelijk drie seizoenen en het eerste - mogelijk beste - seizoen staat op Netflix. Hopelijk volgt de rest snel. Netflix omschrijft de serie met woorden als Spannend, Horror en LHBTI+.

Prima ontvangen


Het eerste seizoen van Chucky staat op een Certified Fresh 89 procent op de Tomatometer. Ook de publieksscore doet het goed met een Popcornmeter van 85 procent. Op IMDb staat voor de complete serie het cijfer op een nette 7,3.

"Chucky is een bloedstollende serie die enorm profiteert van de terugkeer van Brad Dourif. Voor niet-fans is het misschien niet zo'n goede serie, maar liefhebbers van de franchise zullen de absurde humor en creatieve horror op het kleine scherm uitstekend kunnen waarderen," is de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu te zien
Wil jij de eerste acht afleveringen van Chucky graag zien? De stevige komedieserie vind je nu op Netflix.



De synopsis: Wanneer er een tweedehands Good Guy-pop opduikt bij een yard sale in een Amerikaanse buitenwijk, vindt er een golf van mysterieuze moorden plaats.

Lees ook
'Red Eye': deze nachtvlucht naar Beijing duurt net even te lang
Sterke thrillerserie met uitstekende cast, die soms wel in herhaling valt.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen