search
Deze brute en actierijke nieuwe Netflix Original zet iedere liefhebber vandaag direct aan
Films / Specials

Deze brute en actierijke nieuwe Netflix Original zet iedere liefhebber vandaag direct aan

De nieuwe actiefilm 'The Shadow Strays' is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.

Nog op zoek naar de perfecte film om dit weekend te kijken? Dan hebben we goed nieuws, want Netflix komt met een nieuwe actiefilm. The Shadow Strays is daar vanaf nu te streamen.

The Shadow Strays is een Indonesische film, geregisseerd door Timo Tjahjanto. Hij is in Indonesië een bekende regisseur, die vaak in teamverband werkt met Kimo Stamboel als The Mo Brothers. Hij maakt vooral horror- en actiefilms, waaronder Headshot en May the Devil Take You.

Geschorste huurmoordenaar


De film vertelt het verhaal van Codename 13, een huurmoordenaar van 17 jaar oud. Ze is op non-actief gezet vanwege een slordige moord in Japan. Haar leven verandert wanneer ze het 11-jarige jongetje Monji ontmoet, dat zijn moeder op tragische wijze verloren heeft.

Door deze ontmoeting begint haar geweten op te spelen. Ze begint langzaam te twijfelen aan haar allianties en aan wie ze kan vertrouwen. Wanneer Monji gevangen wordt, gaat 13 resoluut op vernietigingspad met maar één doel: het redden van zijn leven.

Cast


Hierbij moet ze zich alleen ook tegen de mensen keren aan wie ze trouw heeft gezworen: niet alleen haar mentor, maar ook de grote en gevaarlijke organisatie die haar inhuurt, genaamd The Shadow.



De rol van 13 wordt gespeeld door Aurora Ribero. Daarnaast zien we Ali Fikry als Monji, Hana Masalan als Umbra, Taskya Namya als Soriah en Agra Piliang als Haga.

Te zien op Netflix


Als je de film gaat kijken moet je er wel echt even voor gaan zitten, want hij duurt maar liefst 2 uur en 25 minuten. The Shadow Strays is een Netflix Original, wat betekent dat hij alleen daar te streamen is.

Benieuwd geworden? Bekijk The Shadow Strays op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen