search
In 'The Walking Dead' werd een wel heel vreemde keuze gemaakt die kijkers geschokt achterliet
Series / Specials

In 'The Walking Dead' werd een wel heel vreemde keuze gemaakt die kijkers geschokt achterliet

Deze keuze begrijpen kijkers van 'The Walking Dead' nog steeds niet.

The Walking Dead eindigde inmiddels al twee jaar geleden. Over dit hilarisch slechte moment zijn fans na al deze jaren alleen nog steeds niet uitgepraat…

The Walking Dead is een Amerikaanse zombieserie. De serie ging in première in 2010 en liep in totaal voor 11 seizoenen, tot het einde in 2022. Het budget voor de serie was niet altijd hoog genoeg voor de ambities van de makers, maar meestal waren de special effects juist indrukwekkend.

Hert


We zagen wel eens overdreven explosies of cliché bloedbaden, maar niets kwam in de buurt van de misstap die de serie maakte in seizoen 7. Echte fans zullen het zich nog wel herinneren, want het internet raakte niet uitgepraat over dit moment.

We hebben het natuurlijk over het hert in de aflevering Say Yes. Rick en Michonne zijn op zoek naar wapens om hun deal met Jadis te voltooien. Ze komen een school tegen en ontdekken dat het er vol zit met Walkers, die geweren bij zich hebben.

Geen CGI


Ze maken een plan om de Walkers uit te schakelen en hun wapens mee te nemen, waarvoor de twee moeten opsplitsen. Tijdens de uitvoering van het plan komt Rick ineens een hert tegen, en kijkers konden hun ogen niet geloven.



Het hert zag er namelijk ongelofelijk nep uit. Grappig genoeg wordt dit moment vaak genoemd als een voorbeeld van slechte CGI, maar eigenlijk was het een echt hert. Het hert zou eerst in een ander shot voorkomen, dus was vanuit een andere hoek gefilmd dan correct was voor deze scène.

Disney+


De scène werd omgegooid, maar er was geen tijd meer om nieuwe opnames te maken met het hert. Vandaar dat deze er dus zo nep uitziet. Gelukkig leverde het fans wel een grappig moment op.

Bekijk The Walking Dead op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen