search
Nieuw seizoen voor succesvolle Apple TV+ serie bevestigd: 3e reeks komt eraan
Series / Nieuws

Nieuw seizoen voor succesvolle Apple TV+ serie bevestigd: 3e reeks komt eraan

Het waren er maar weinig die een derde seizoen niet zagen aankomen.

Vlak na de première van het tweede seizoen van Shrinking heeft Apple TV+ officieel aangekondigd dat de serie wordt verlengd voor een derde seizoen. Gezien het succes van de serie was deze verlenging een logische beslissing.

De serie, die in 2023 debuteerde en draait om de wereld van psychologie en therapie, heeft hoofdrollen voor Jason Segel, Jessica Williams en Harrison Ford. Het was meteen een hit bij zowel critici als fans. De show behaalde een indrukwekkende 90% op Rotten Tomatoes en kreeg twee nominaties bij de Primetime Emmys.

Nog lang niet klaar


Voor Matt Cherniss, hoofd programmering bij Apple TV+, was het een eenvoudige beslissing om Shrinking te vernieuwen. Hij sprak zijn enthousiasme uit over de ontwikkeling van de serie en de richting die deze opgaat. Cherniss prijst de bijzondere personages, die mede zijn gecreëerd door Bill Lawrence, ook bekend van Ted Lasso en Scrubs.

Lawrence zelf gaf aan bijzonder dankbaar te zijn voor de mogelijkheid om samen te werken met alle betrokkenen bij de serie, evenals met Apple en Warner Bros. Hij sprak over het geluk dat hij heeft met het getalenteerde team van acteurs en schrijvers.

Patiënt of therapeut?


Shrinking lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige show over een therapeut die worstelt met het verlies van zijn vrouw, wat zowel zijn privé- als werkleven beïnvloedt. De kracht van de serie ligt echter in de manier waarop het de menselijke kant van therapeuten toont. Het stelt de vraag: wie helpt degenen die anderen helpen?



Alle afleveringen van Shrinking zie je op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen