search
Nieuwe avonturenserie kaapt de Top 10 van Prime Video
Series / Nieuws

Nieuwe avonturenserie kaapt de Top 10 van Prime Video

Een ouderwets avonturenboek vormde de basis voor deze serie en de hoofdpersoon.

Het werk van de Franse schrijver Jules Verne is wereldwijd bekend: denk hierbij aan 'Reis Rond de Wereld in 80 Dagen' en '20.000 Mijl Onder Zee'. De serie Nautilus heeft zich door het laatstgenoemde boek laten inspireren en staat op de derde plaats in de Top 10. Nautilus wordt omschreven als een verhaal met "actie, avontuur en drama".

Het verhaal is ontwikkeld door James Dormer en geregisseerd door Michael Matthews, Ben C. Lucas en Isabelle Sieb. De hoofdrollen worden gespeeld door Shazad Latif, Georgia Flood en Thierry Frémont.

Ontvangst


Helaas lijken noch de critici, noch het publiek onder de indruk. De Popcornmeter laat een score van 33% zien. Aangezien er nog maar twee recensies staan is dit niet voldoende voor een percentage op de Tomatometer. Dit is misschien maar goed ook, want beide recensies zijn negatief.

Chris Hunneysett (Daily Mirror UK) schrijft het volgende: "['Nautilus'] wordt bij iedere wending opgejaagd door de geest van Ed Wood". Ter verduidelijking: Ed Wood wordt in het algemeen gezien als een van de slechtste filmmakers die Hollywood ooit heeft gekend.

Waar te zien?


Je kunt Nautilus bekijken op Prime Video.



Synopsis: kapitein Nemo kaapt de Nautilus, een schip dat hij mede gebouwd heeft. Hij bevaart met zijn manschappen de Indische Oceaan, op zoek naar avontuur en naar wraak op de meedogenloze Britse Oost-Indische Compagnie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen