search
Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7: de scifi-hit is eindelijk terug!
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Outlander' seizoen 7: de scifi-hit is eindelijk terug!

De cliffhangers van eerder dit jaar worden heel binnenkort eindelijk vervolgd.

4 augustus 2024 klinkt als een datum die in het recente verleden ligt, maar fans van Outlander denken daar wellicht anders over. Op die dag ging namelijk de achtste aflevering van seizoen 7 van de scifi-serie in premiere, en dat was voor lange tijd de laatste.

Het zevende seizoen van Outlander werd namelijk opgeplitst, waardoor fans lang moesten wachten op het tweede deel van het seizoen. Maar het ondraaglijke wachten nadert nu eindelijk zijn eind.

Outlander


Op 1 november gaat de rest van het seizoen van start op Netflix, en om kijkers wat op te warmen komt de streamer alvast met een spektakelrijke trailer voor het vervolg van het verhaal.

Outlander is een verfilming van de bestseller-boekenreeks van de Amerikaanse schrijfster Diana J. Gabaldon. De serie vertelt het verhaal van Claire Beauchamp Randall, een verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die op mysterieuze wijze terugreist in de tijd naar 1743, waar ze een aantrekkelijke strijder ontmoet en betrokken raakt bij een epische opstand.

November


De nieuwste trailer bekijk je hieronder. Zoals gezegd gaan afleveringen 8 tot en met 16 op 1 november van start. Ook is al bekend dat de serie een achtste – en laatste – seizoen krijgt dat tien episodes zal tellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen