search
Achter de schermen bij 'Stranger Things': Waarom de cast in tranen was tijdens laatste seizoen
Series / Nieuws

Achter de schermen bij 'Stranger Things': Waarom de cast in tranen was tijdens laatste seizoen

Voor iedereen die bij de succesvolle serie betrokken is, markeert dit het einde van een tijdperk.

Het vijfde seizoen van de Netflix-hitserie Stranger Things is bijna afgerond, en zoals verwacht gaat de cast emotioneel om met het naderende einde van de serie. David Harbour, die de rol van Jim Hopper speelt, onthulde onlangs dat de emoties hoog opliepen.

In de podcast Happy Sad Confused deelde Harbour meer details over het aankomende slot van Stranger Things en de bijbehorende emoties, maar hij hield geheim wat er precies zou gebeuren dat de acteurs zo emotioneel maakte.

Het allerlaatste verhaal


Seizoen vijf bevindt zich nu in de laatste productiefase, een proces dat het grootste deel van het jaar in beslag heeft genomen. Harbour vertelde dat de gehele cast en crew aanwezig was bij de lezing van de laatste aflevering.

Voor de jonge acteurs, die letterlijk zijn opgegroeid met de serie, was het ontdekken van hoe alles eindigt een emotioneel moment. Volgens Harbour begonnen mensen halverwege de lezing al te huilen, en tegen het einde was iedereen "oncontroleerbaar aan het huilen."

Nog even wachten


Hoewel het onduidelijk is waarom ze precies zo emotioneel reageerden, lijkt het waarschijnlijk dat het besef dat hun gezamenlijke reis bijna voorbij is, een grote rol speelde. Harbour benadrukte dat vooral de jongere castleden, die hun jeugd doorbrachten met de serie, sterk werden geraakt



Er is nog geen officiële releasedatum voor seizoen vijf, maar volgens castlid Gaten Matarazzo kunnen fans de laatste afleveringen waarschijnlijk in 2025 verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen