search
De Netflix Top 10 wordt bestormd door twee ijzersterk ontvangen films
Films / Nieuws

De Netflix Top 10 wordt bestormd door twee ijzersterk ontvangen films

De films Ordinary Angels en The Shadow Strays zijn veel bekeken op Netflix.

De Netflix Top 10 van films heeft weer een aantal nieuwe films met het gevolg dat de lijst een nieuwe koploper heeft. Bovenaan staat Ordinary Angels en op de vijfde plaats debuteert de Netflix Original The Shadow Strays.

Ordinary Angels verscheen eerder dit jaar in de Amerikaanse bioscopen en werd sterk ontvangen. De film van Jon Gunn verscheen echter niet in de Nederlandse bioscopen, waardoor deze release fijn is voor de mensen die het drama met Hilary Swank, Alan Ritchson, Nancy Travis en Tamala Jones graag willen zien.

Sterk ontvangen


Ordinary Angels staat op 99 procent op de Popcornmeter van Rotten Tomatoes. De Tomatometer doet het eveneens heel goed: 84 procent. IMDb laat een prima 7,4 zien.

"Ordinary Angels is een meeslepend, op feiten gebaseerd verhaal vol humor, intens drama en zorgt voor genoeg tranen om een ​​doos tissues leeg te trekken," luidt 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

The Shadow Strays


De andere nieuwe film in de lijst heet The Shadow Strays, eveneens goed ontvangen op Rotten Tomatoes: 85 procent op de Tomatometer.



"De regisseur vindt nieuwe en inventief wrede manieren om handlangers uit de sterfelijke wereld te verjagen en tilt zijn kenmerkende gebruik van de silat-stijl van vechtkunst naar een hoger niveau. Daarmee overdrijft hij het concept 'overkill'," is de mening van Barry Hertz, recensent van Globe and Mail.

Lees ook
Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10
De nieuwe film Lonely Planet met Laura Dern en Liam Hemsworth knalt de hitlijst van Netflix binnen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen