search
Seizoen 2 Prime Video-hit 'Mr. & Mrs. Smith' krijgt nieuwe hoofdrolspelers
Series / Nieuws

Seizoen 2 Prime Video-hit 'Mr. & Mrs. Smith' krijgt nieuwe hoofdrolspelers

Maar hoe zit het dan met Donald Glover en Maya Erskine, de hoofdrolspelers van seizoen 1?

Amazon MGM Studios is naar verluidt op zoek naar nieuwe hoofdrolspelers voor de goed ontvangen serie Mr. & Mrs. Smith van Prime Video.

De serie werd bedacht door Donald Glover en Francesca Sloane en is gebaseerd op de gelijknamige film met Brad Pitt en Angelina Jolie.

Basale namen


Glover en Maya Erskine speelden in het eerste seizoen een getrouwd koppel dat een nieuwe loopbaan als spionnen begint. Ze nemen daarbij de aliassen John en Jane Smith aan.

In de laatste aflevering van het eerste seizoen komen John en Jane terecht in een vuurgevecht, maar is het onduidelijk of ze het hebben overleefd.

Wel of niet terug?


Alle betrokkenen hebben tot nu hoe hun mond gehouden over het wel en wee van Glover en Erskine en of ze terugkeren. Sloane zei er het volgende over: "Als we te veel erover zeggen, weet je al erg vroeg of ze het wel of niet hebben overleefd."



Er wordt nu gezegd naar twee acteurs die in de 20 zijn en als hoofdrolspelers worden omschreven voor in elk geval één seizoen, maar het gaat dus om gloednieuwe personages. Het kan dus goed zijn dat Glover en Erskine in een andere capaciteit terugkeren.

Billie Eilish als spion?


Er gaan geruchten over meerdere bekende namen voor de nieuwe rollen. Zo wordt bijvoorbeeld zangeres Billie Eilish genoemd, maar nog niets is zeker.

De serie werd bij de Emmy Awards ingebracht als dramaserie en niet als anthology-serie. Dit zou erop duiden dat continuïteit belangrijk is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen