search
Krankzinnige en dwaze film van 'New Kids'-makers kijk je vanaf deze dag thuis op de bank
Films / Specials

Krankzinnige en dwaze film van 'New Kids'-makers kijk je vanaf deze dag thuis op de bank

Deze maand verschijnt de nieuwe film 'Krazy House' op Prime Video en Pathé Thuis.

Fans van New Kids opgelet: binnenkort verschijnt de nieuwste film van de makers op streaming. De krankzinnige horrorfilm Krazy House is vanaf eind deze maand gewoon thuis op de bank te bekijken.

Krazy House is een Amerikaans-Nederlandse komische horrorfilm van Steffen Haars en Flip van der Kuil. Dat duo kun je kennen van de serie New Kids, waar ook twee films van verschenen: New Kids Turbo in 2010 en New Kids Nitro in 2011.

Huis overgenomen


Het verhaal van de film speelt zich af in de jaren 90. We volgen de religieuze Bernie en zijn familie die rechtstreeks uit een sitcom had kunnen komen. Als het blijkt dat de Russische werklieden die aan het werk zijn in hun huis gezochte criminelen zijn, dwingen ze Bernie en zijn gezin om het huis af te breken.

Dit moeten ze doen om een oude verborgen buit te zoeken. Terwijl zijn familie tot slaaf gemaakt wordt, moet Bernie op een of andere manier een oplossing vinden om hen en zichzelf te bevrijden uit deze situatie.

Cast


Hij zal zich moeten vermannen, maar dat blijkt een stuk lastiger dan je zou denken. Bernie begint namelijk langzaamaan gek te worden. Lukt het hem om de criminelen te slim af te zijn?



De rol van Bernie wordt gespeeld door de Engelse acteur Nick Frost (The World's End, Shaun of the Dead). Daarnaast zien we Alicia Silverstone (Clueless, Blast from the Past) als Eva, Jan Bijvoet (Peaky Blinders, Embrace of the Serpent) als Pjotr en Gaite Jansen (Peaky Blinders, Jett) als Sarah.

Streamen


Krazy House ging in januari in première op het Sundance Film Festival. In mei verscheen de film in de Nederlandse bioscopen. Momenteel heeft de film helaas wel maar een magere score van 22% op Rotten Tomatoes.

Vanaf 30 oktober bekijk je Krazy House op Pathé Thuis en Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen