search
Na 13 jaar keert een van de succesvolste Nederlandse series terug
Series / Specials

Na 13 jaar keert een van de succesvolste Nederlandse series terug

Vanaf volgende week zijn de Gooische vrouwen weer te zien op je televisiescherm!

Het is alweer 15 jaar geleden dat er een einde kwam aan Gooische Vrouwen. Gelukkig voor fans is de serie vanaf volgende week eindelijk weer terug. Wij beantwoorden 5 vragen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Waar gaat Gooische Vrouwen over?


In Gooische Vrouwen volgen we het leven van vier vrouwen die wonen in het Gooi. We zien hun luxe leventje, vol geld, mooie huizen en dure scholen. Maar ook de negatieve aspecten daarvan komen aan bod.

De serie liep van 2005 tot 2009. Daarna verschenen er ook nog twee films: Gooische Vrouwen in 2011 en Gooische Vrouwen 2 in 2014. In 2023 werd bekend dat er een nieuw seizoen zou komen.

Waar gaat het nieuwe seizoen over?


Aangezien het inmiddels 10 jaar geleden is dat de laatste film uitkwam, is het een gegeven dat de hoofdpersonages zich in een compleet andere levensfase bevinden. Ze krijgen daardoor te maken met nieuwe uitdagingen, waaronder puberende kinderen, eenzaamheid en verlies.

Wie zien we weer terug?


Goed nieuws voor de fans: Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) zijn allemaal weer van de partij. Ook zien we Peter Paul Muller weer als Martin Morero, Beppie Melissen als Tante Cor, Derek de Lint als Dokter Rossi en Alex Klaasen als Yari.



Hoeveel afleveringen komen er?


Het zesde seizoen van de serie zal bestaan uit 8 afleveringen, die wekelijks op Videoland verschijnen.

Voor wie is dit een aanrader?


Als je destijds fan was van Gooische Vrouwen kun je dit nieuwe seizoen natuurlijk niet missen. Ook als je houdt van series als Sex and the City en Desperate Housewives is dit een aanrader.

Bekijk seizoen 6 van Gooische Vrouwen vanaf zaterdag 26 oktober op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen