search
Premièredatum 'Daredevil: Born Again' eindelijk onthuld door Marvel Studios
Series / Nieuws

Premièredatum 'Daredevil: Born Again' eindelijk onthuld door Marvel Studios

Geliefde personages als The Punisher, The Kingpin en Foggy Nelson keren allemaal terug.

Marvel Studios heeft gisteren als verrassing tijdens de New York Comic Con een panel rondom Daredevil: Born Again georganiseerd. Hier werd aangekondigd dat de nieuwe serie vanaf 4 maart 2025 te streamen zal zijn op Disney+.

Dezelfde trailer die tijdens D23 zijn debuut maakte werd vertoond, en dat leidde ertoe dat bootleg-versies van die trailer op verschillende sociale media en YouTube lekten.

Oude bekenden


In de trailer zien we meerdere kostuums van Daredevil en hoe hij in de serie te maken krijgt met personages als The Punisher, Muse, Bullseye en The Kingpin. Ook oude bekenden zoals Karen Page en Foggy Nelson waren te zien.

In de grootste scène uit de trailer zien we Matt Murdock en Wilson Fisk in een kroeg zitten en zegt Fisk: "Deze waarschuwing die je me geeft. Van wie komt die? Matt Murdock of je duistere helft?"

Marvel doet geheimzinnig


Verrassend genoeg moet Marvel de trailer of foto's van de film nog steeds officieel vrijgegeven. En dat ondanks het feit dat we nog maar vijf maanden zijn verwijderd van de première.



Hoofdrolspeler Charlie Cox sprak tijdens het panel over zijn nieuwe pak en zei: "Mijn hoop is dat ik uiteindelijk het pak met het DD-logo mag dragen."

Veel terugkerende acteurs


Naast Cox zien we in de serie acteurs als Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Genneya Walton, Arty Froushan, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Jeremy Earl en Ayelet Zurer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen