search
Bloederige trailer DC-serie 'Creature Commandos'
Series / Nieuws

Bloederige trailer DC-serie 'Creature Commandos'

Het allereerste project van James Gunns DC Studios is vanaf 5 december te streamen op HBO Max.

DC Studios heeft de volledige trailer voor het eerste project van het nieuwe DC Universe, dat onder leiding staat van Hames Gunn en Peter Safran, vrijgegeven: animatieserie Creature Commandos.

Daarnaast is bekend geworden dat de serie op 5 december zijn première zal beleven op HBO Max.

Team van monsters


Na de gebeurtenissen in Peacemaker is Amanda Waller niet langer in staat om de levens van menselijke gevangenen in gevaar te brengen, zoals ze deed bij de Suicide Squad en Team Peacemaker.

Om dit euvel te omzeilen stelt Walleer een black ops-team samen dat bestaat uit niet menselijke, maar eerder monsterlijke gevangenen die de Creature Commandos vormen.

Te gekke cast


De stemmencast bestaat uit Frank Grillo (als Rick Flag Sr.), Zoe Chao (als Nina Mazursky), Alan Tudyk (als Dr. Phosphorus), David Harbour (als Eric Frankenstein), Indira Varma (als The Bride), Sean Gunn (als G.I. Robot en Weasel) en Maria Bakalova (als het nieuwe personage Princess Ilana Rostovic).



Ook te horen zijn Steve Agee en Viola Davis als John Economos en Amanda Waller. Zij speelden deze rollen ook in live-action in Peacemaker.

Gunn de alleskunner


Gunn schreef alle afleveringen van Creature Commandos en regisseerde de opnames van de stemmen van de hoofdcast om de stemmen precies goed te krijgen.

Creature Commandos luidt de eerste fase in van het nieuwe DC Universe onder de noemen Chapter One: Gods and Monsters. Deze fase zal uit zo'n tien titels bestaan, waarvan Superman het eerste live-action project is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen